Coşul este gol!

Termeni si conditii generale

Termeni ╚Öi condi╚Ťii 
         

Bine a╚Ťi venit la website-ul www.hailacumparaturi.ro, acesta este administrat de LMV Media Srl (denumita compania si/sau vanzatorul). Acest site a fost creat pentru a informa publicul despre companie ╚Öi serviciile sale. Ca vizitator, v─â rug─âm s─â respecta╚Ťi urm─âtorii termeni lista╚Ťi mai jos. L─âsând o recenzie sau folosind site-ul, sunte╚Ťi de acord c─â a╚Ťi citit, în╚Ťeles, si acceptat termenii.

Proprietarul site-ului va încerca cu diligen╚Ťa cuvenit─â s─â asigure exactitatea ╚Öi promptitudinea datelor de pe site. În acela╚Öi timp, î╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica con╚Ťinutul site-ului sau s─â opreasc─â actualizarea acestuia în orice moment f─âr─â o în╚Ötiin╚Ťare prealabil─â ╚Öi nu î╚Öi asum─â responsabilitatea pentru reluarea acestui site. De asemenea, proprietarul poate schimba serviciile, produsele, pre╚Ťurile sau programele aflate pe acest site, în orice moment ╚Öi f─âr─â s─â fac─â un anun╚Ť. Utilizarea m─ârcii proprietarului acestui website este permis─â doar cu voia sa. Toate textele, imaginile ╚Öi alt con╚Ťinut care se afl─â pe site, au fost selectate ╚Öi editate de proprietarul website-ului ╚Öi sunt date pur informative.

Website  HAILACUMPARTURI.RO

Termenii ╚Öi condi╚Ťiile generale ale magazinului online sunt realizate în conformitate cu legea privind protec╚Ťia consumatorului, legea privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal, regulamentul general privind protec╚Ťia datelor ╚Öi legea comunica╚Ťiilor electronice, respectand de asemenea, codurile interna╚Ťionale de comer╚Ť electronic.

Termenii ╚Öi condi╚Ťiile generale determin─â func╚Ťionarea magazinului online, drepturile ╚Öi obliga╚Ťiile utilizatorului ╚Öi ale magazinului online ╚Öi reglementeaz─â rela╚Ťia de afaceri dintre magazinul online ╚Öi cump─âr─âtor. Cump─âr─âtorul trebuie s─â respecte termenii ╚Öi condi╚Ťiile generale valabile la momentul cump─âr─ârii (livrarea comenzii online). Utilizatorul este avertizat cu privire la termenii ╚Öi condi╚Ťiile generale de fiecare dat─â când comand─â ceva, iar prin comanda sa este de acord ╚Öi accept─â ace╚Öti termeni ╚Öi condi╚Ťii.

Achizi╚Ťia în magazinul online HAILACUMPARTURI.RO este posibil─â cu înregistrare, sau in varianta Guest. La înregistrare, vizitatorul va ob╚Ťine un nume de utilizator care este identic cu adresa de e-mail ╚Öi o parol─â. Odat─â cu înregistrarea, vizitatorul devine utilizator al magazinului online.

Pre╚Ťuri produse

Toate pre╚Ťurile din magazinul online hailacumparaturi.ro sunt exprimate în Ron cu TVA inclus. Pre╚Ťurile sunt valabile la momentul efectu─ârii comenzii ╚Öi nu au o valabilitate predeterminat─â – Oferta este valabil─â pân─â în momentul anul─ârii.

În ciuda efortului extraordinar de a furniza cele mai recente ╚Öi mai exacte date, se poate întâmpla ca informa╚Ťia de pre╚Ť s─â fie incorect─â. În acest caz, sau dac─â pre╚Ťul produsului se schimb─â în timpul proces─ârii comenzii, compania va permite cump─âr─âtorului s─â se retrag─â din tranzac╚Ťie.

Livrare, costuri

Pentru livrarea comenzilor folosim serviciul de livrare GLS contra unui cost de 17,5 Lei. In mod normal, livrarea comenzilor se face in termen de 1-3 zile lucr─âtoare.  În cazuri excep╚Ťionale, când produsele nu sunt livrate în termenul prev─âzut, cump─âr─âtorul va fi notificat prin e-mail. Produsele comandate sunt livrate la adresa pe care a╚Ťi furnizat-o ca adres─â de livrare. Dac─â nu pute╚Ťi prelua bunurile, le pute╚Ťi revendica ulterior de la agen╚Ťiile GLS. 

Cump─âr─âtorul este obligat s─â pl─âteasc─â costul transportului odat─â ce a revendicat produsul. La momentul tranzac╚Ťiei, cump─âr─âtorul este obligat s─â pl─âteasc─â transportul produselor la livrare, cu excep╚Ťia produselor individuale notate cu: „transportul este inclus în pre╚Ť” sau „livrare gratuit─â”.

Comanda, procedura de cumparare

Clientul poate comanda produsele de pe website-ul qualitystore.ro, prin email sau prin platforma facebook. Corectii la comanda se pot face in maxim 2 ore de la plasarea comenzii prin mail si/sau facebook. Informa╚Ťiile despre comanda sunt salvate la LMV Media Srl. Înainte de finalizarea comenzii, clientul poate verifica comanda, pentru a corecta eventualele erori.

Procedura de cump─ârare:

Pasul 1: Cump─âr─âtorul alege produsul pe care îl dore╚Öte ╚Öi selecteaz─â cantitatea ap─âsând pe butonul „Ad─âug─â în co╚Ö”. În cazul achizi╚Ťion─ârii mai multor articole diferite, procedura se repet─â. Dup─â ce a terminat de ales, clientul poate revizui comanda. Dup─â examinarea con╚Ťinutului comenzii, selec╚Ťia este confirmat─â f─âcând clic pe butonul „Cumpara”. Magazinul online va solicita utilizatorului s─â introduc─â un nume de utilizator ╚Öi o parol─â, înregistrare sau cump─ârare f─âr─â înregistrare, prin introducerea tuturor informa╚Ťiilor necesare pentru livrarea produsului comandat. Dup─â finalizarea înregistr─ârii, procesul de achizi╚Ťie este finalizat prin selectarea metodei de livrare ╚Öi a pl─â╚Ťii, apoi f─âcând clic pe butonul „Confirm─â comand─â”.

Pasul 2: Dup─â procesarea comenzii, cump─âr─âtorul prime╚Öte o notificare prin email prin care este în╚Ötiin╚Ťat c─â a fost acceptat─â comanda. Cump─âr─âtorul poate revizui înc─â odat─â con╚Ťinutul comenzii. În cazul în care exist─â erori în comand─â, cump─âr─âtorul poate trimite corecturile prin email. De asemenea in 2 ore de la plasarea comenzii, cumpartatorul poate anula comanda.

Pasul 3: Comanda va fi procesat─â mai departe de c─âtre vânz─âtor. De asemenea comanda poate fi refuzata de catre vanzator, din anumite motive, situatie in care cumparatorul va fi instintat prin email.

La fiecare comanda se va emite o factura fiscala, care va fi trimisa prin email la adresa mentionata in comanda.

Contractul de vânzare dintre vânz─âtor ╚Öi cump─âr─âtor se încheie odat─â ce vanzatorul confirm─â comanda. Din acest moment, toate pre╚Ťurile ╚Öi celelalte condi╚Ťii ale achizi╚Ťiei sunt fixate ╚Öi se aplic─â atât pentru vânz─âtor cât ╚Öi pentru cump─âr─âtor. Contractul de vânzare este p─âstrat în format electronica pe serverul companiei.

!!!Avertisment!!! Inainte de a folosi orice produs achizitionat!!!

Înainte de a folosi un produs, citi╚Ťi instruc╚Ťiunile. Fiecare produs trebuie testat înainte de a fi folosit. Dac─â nu ╚Öti╚Ťi cum s─â testa╚Ťi produsul sau nu sunte╚Ťi siguri cum functioneaza, nu folosi╚Ťi produsul, informa╚Ťi vânz─âtorul ╚Öi returna╚Ťi produsul. Folosi╚Ťi produsele pe propria r─âspundere. 

!!!Deteriorarea unui produs prin utilizarea improprie atrage de la sine pierderea garantiei si a raspunderii vanzatorului!!!

Explica╚Ťii adi╚Ťionale la cump─ârare

Dac─â cump─âr─âtorul nu revendic─â pachetul, aceast─â ac╚Ťiune provoac─â pierderi financiare companiei. În acest caz, cump─âr─âtorul este responsabil pentru plata costurilor de transport ╚Öi livrare/returnare a produselor companiei, pentru care vânz─âtorul va emite factura, pe care cump─âr─âtorul este obligat s─â o onoreze, deoarece contractul nu a fost terminat. Produsele revendicabile sunt gestionate de o companiei extern─â. În cazul unor comenzi false, vom depune adresa IP pentru investiga╚Ťii ulterioare de abuz. Pl─â╚Ťile comenzilor neridicate, refuzate de catre client sunt în valoare de 100 Ron f─âr─â TVA ╚Öi includ costurile administrative, împachetare, transport ╚Öi costurile de returnare.


Descrierea dreptului de retragere


Conform Legii privind protec╚Ťia consumatorului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, clientul poate face retur la produsul sau produsele din comanda. Acest lucru se va face in dupa ce vanzatorul a fost instintat in preabil (Email si/sau Facebook) prin completarea unei fise de retur pe care cumparatorul o va primi pe adresa de mail. Costurile de retur, indiferent de motivele returului cad in sarcina cumparatorului (clientului). Bunurile trebuie returnate vânz─âtorului de c─âtre cumparator în cel mult 10 zile de la mesajul de notificare trimis spre informarea vanzatorului. !!!V─â rugam s─â ne informa╚Ťi prin e-mail înainte de a returna produsele!!!

În conformitate cu articolul 43, compania returneaz─â toate sumele primite f─âr─â întârziere sau cel târziu în termen de 30 zile de la primirea produsului/produselor inapoi. Consumatorul a returnat bunurile la timp dac─â le trimite înainte de expirarea perioadei de rambursare de 14 zile din momentul primirii comenzii. Compania poate re╚Ťine rambursarea pl─â╚Ťilor primite pân─â la returnarea m─ârfurilor sau pân─â când consumatorul a furnizat dovezi c─â m─ârfurile au fost returnate. Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, sau pe orice alt card emis in Romania indicat de cumparator in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

ATENȚIE!!! Posibilitatea de retragere nu se aplică persoanelor juridice.

Cump─âr─âtorul care se retrage din contract sau comand─â, trebuie s─â returneze marfa în stare perfect─â, în ambalajul original ╚Öi în aceea╚Öi cantitate. În cazul în care se constat─â c─â bunurile au suferit daune sau cantitatea returnata nu coincide, cump─âr─âtorul este obligat s─â justifice acest lucru. Anularea contractrului nu se ia în considerare în urm─âtoarele cazuri:

– dac─â produsele sunt deteriorate, murdare sau au urme vizibile de utilizare (deteriorare fizic─â, contact cu lichide);

– dac─â dispozitivele electronice con╚Ťin date, imagini, set─âri ale utilizatorului;

 – dac─â exist─â accesorii, instruc╚Ťiuni sau alte programe de software aferente, stricate, murdare sau lips─â (sau au sigiliul rupt) sau dac─â cardul de garan╚Ťie este deteriorat.

Formularul de retragere din contract va fi trimis pe adresa dumneavoastra de email in urma solicitarii.

Returna╚Ťi produsele sub form─â de colet ╚Öi nu drept scrisoare.

In colet, pe langa produsele returnate se va atasa si formularul de retur completat. !!!Costul transportului pentru retur va fi suportat exclusiv de client/cumparator!!!

In cazul in care produsul achizitionat nu functioneaza corect va rugam sa contactati serviciul dedicat clientilor prin email sau facebook.

Nu vom putea lua în considerare produsele pe care le-am g─âsit a fi deteriorate din cauza utiliz─ârii incorecte sau necorespunz─âtoare, care nu sunt strict necesare pentru deternimarea naturii, caracteristicilor ╚Öi func╚Ťion─ârii produselor. Dac─â vre╚Ťi s─â lua╚Ťi produsul înapoi dup─â ce vi s-a refuzat cererea, vi-l vom trimite înapoi, taxându-v─â pentru transportul acelui produs.

Garantie

Oferim o garan╚Ťie de 6 luni la electronice. Garan╚Ťia începe de la data revendic─ârii produselor. Pute╚Ťi revendica garan╚Ťia folosind contul de utilizator.

Garan╚Ťia nu se aplic─â în caz de:

1. daune fizice;

2. uzur─â în urma utiliz─ârii;
3. erori generate de utilizarea incorectă, necorespunzătoare și neglijentă a produsului.

Dac─â repara╚Ťiile necesit─â mai mult de 45 de zile, vom înlocui produsul cu unul nou, sau, dac─â nu este posibil, v─â vom rambursa pre╚Ťul complet al achizi╚Ťiei.

V─é RECOMAND─éM CA LA RETURUL PRODUSELOR SA FOLOSITI UN CURIERAT ATESTAT.

Protectia datelor personale

Compania se angajeaz─â s─â protejeze în permanen╚Ť─â toate datele personale ale utilizatorului. Contractul de cump─ârare încheiat va fi salvat electronic pe serverele noastre. Furnizorul va folosi datele personale exclusiv în scopul îndeplinirii comenzii (trimiterea materialelor informative, oferte, eviden╚Ť─â) ╚Öi restul informa╚Ťiilor ╚Öi comunicatelor pentru oferte speciale.

Sub nicio form─â datele utilizatorului nu vor fi înmânate persoanelor neautorizate.

Pentru a proteja datele personale, utilizatorul este ╚Öi el responsabil pentru securitatea numelui s─âu de utilizator ╚Öi a parolei, precum ╚Öi pentru folosirea unui software adecvat (antivirus) pentru protec╚Ťia calculatorului lui.

 Solutionarea conflictelor

P─âr╚Ťile implicate încearc─â s─â solu╚Ťioneze litigiul amical, in caz contrar se va apela la institutile abilitate.

Comentarile utilizatorilor

Recenziile ╚Öi comentariile utilizatorilor, precum ╚Öi recenziile f─âcute produselor de c─âtre utilizatori sunt parte din facilit─â╚Ťile prev─âzute pentru aceast─â comunitate. Compania nu va permite publicarea opiniilor sau contribu╚Ťiilor care sunt ofensatoare, obscene sau care în opinia furnizorului nu sunt benefice pentru utilizatori ╚Öi vizitatori.

Postând o opinie sau comentariu, utilizatorul este explicit de acord cu termenii de utilizare ╚Öi îi permite furnizorului s─â publice o parte din tot textului în form─â electronic ╚Öi alte spa╚Ťii. Compania are dreptul de a folosi con╚Ťinutul pentru un anumit timp ╚Öi pentru orice scop care este în interesul afacerilor furnizorului, inclusiv publicarea în reclame sau alte comunicate de marketing. În acela╚Öi timp, autorul opiniei declar─â ╚Öi garanteaz─â c─â este proprietarul drepturilor materiale ╚Öi morale pentru opiniile ╚Öi comentariile scrise, ╚Öi c─â aceste drepturi sunt transferate la timp companiei LMV Media Srl

  Declaratie pentru protec╚Ťia datelor personale


Compania LMV Media Srl v─â respect─â ╚Öi v─â protejeaz─â confiden╚Ťialitatea. Aceast─â Declara╚Ťie de confiden╚Ťialitate descrie modul în care trat─âm date furnizate sau colectate de platformele noastre digitale, ceea ce ofer─â vizitatorilor acces la site-ul nostru web ╚Öi la utilizarea serviciilor noastre. Aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate respect─â Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor din UE, precum ╚Öi legisla╚Ťia local─â.

  Baza legal─â pentru procesarea datelor

Când proces─âm datele personale legate de un contract sau un posibil contract cu dumneavoastr─â, o baz─â legal─â este necesar─â pentru procesarea datelor personale ╚Öi pentru executarea unui contract, baza legal─â este consim╚Ť─âmântul vostru, ave╚Ťi dreptul de a v─â retrage consim╚Ť─âmântul în orice moment, dar asta nu afecteaz─â legalitatea proces─ârii efectuate de LMV Media Srl pentru perioada de dinaintea retragerii. Dac─â v─â partaj─âm datele personale autorit─â╚Ťilor legale sau agen╚Ťiilor guvernamentale, facem acest lucru deoarece suntem obliga╚Ťi prin lege.

Principalele categorii de date colectate de LMV Media Srl și principalul scop pentru colectarea lor sunt explicate aici:

Ca parte component─â a procedeelor de afacere ale LMV Media Srl.

Colect─âm date personale despre vizitatorii website-ului, clien╚Ťilor, furnizorilor (inclusiv p─âr╚Ťile ter╚Ťe în calitate de furnizori de servicii). Informa╚Ťiile pot include numele indivizilor, datele de contact ╚Öi alte importan╚Ťii necesare pentru rela╚Ťia cu dumneavoastr─â sau organiza╚Ťia voastr─â.

Pute╚Ťi alege s─â v─â da╚Ťi consim╚Ť─âmântul pentru transmiterea datelor personale, inclusiv numele, adresa de email sau alte date de contact atunci când ne contacta╚Ťi prin telefon, email, po╚Öt─â, folosi╚Ťi platforma noastr─â digital─â sau alte c─âi de comunicare. Aceste date cu caracter personal ne permit s─â v─â prezent─âm informa╚Ťiile pe care le solicita╚Ťi pentru a putea preg─âti demersurile necesare ╚Öi ofertele de cump─ârare ca s─â v─â putem r─âspunde în cazul unei garan╚Ťii sau alte reclama╚Ťii.

Respectarea legisla╚Ťiei

Datele personale pe care le colect─âm sunt tratate ca fiind confiden╚Ťiale ╚Öi nu vor fi vândute sau divulgate la ter╚Ťe p─âr╚Ťi, excep╚Ťie f─âcând cazurile men╚Ťionate în aceast─â declara╚Ťie.

Cum v─â colect─âm datele

Informa╚Ťiile pe care ni le furniza╚Ťi sunt colectate atunci când ne contracta╚Ťi în leg─âtur─â cu un produs, serviciu sau informa╚Ťie, v─â conecta╚Ťi pe site, participa╚Ťi în forumurile publice sau în alte activit─â╚Ťi care au loc pe platformele noastre digitale, atunci când r─âspunde╚Ťi la recenziile clien╚Ťilor sau comunica╚Ťi cu noi. Datele sunt colectate printr-o varietate de tehnologii digitale, cum sunt „cookie-urile” (un link pentru politica privind cookie-urile)

Nu v─â vom transfera altora datele personale, excep╚Ťie f─âcând urm─âtoarele cazuri:

Atunci când companiile afiliate sau ter╚Ťii furnizeaz─â servicii în numele nostru, de exemplu, r─âspund la solicit─ârile voastre sau livreaz─â pachete ╚Öi servicii pentru clien╚Ťi ╚Öi alte servicii similare. Aceste companii nu au dreptul s─â foloseasc─â datele personale în alte scopuri decât cele cerute de noi sau cerute de lege.

Atunci când partaj─âm datele personale într-o întreprindere sau cu ter╚Ťe p─âr╚Ťi pentru a asigura securitatea ╚Öi protec╚Ťia clien╚Ťilor no╚Ötri, ne protej─âm drepturile ╚Öi proprietatea în conformitate cu procedurile legale sau în alte cazuri, dac─â credem cu bun─â credin╚Ť─â c─â divulgarea este necesar─â prin lege.

Securitatea, integritatea și stocarea datelor

Securitatea, integritatea ╚Öi confiden╚Ťialitatea datelor voastre sunt extrem de importante pentru noi. Organiza╚Ťia noastr─â aplic─â m─âsuri de siguran╚Ť─â tehnice, administrative ╚Öi fizice, concepute pentru a proteja datele în fa╚Ťa accesului neautorizat, divulg─ârii, folosirii ╚Öi modific─ârii. Ocazional revizuim m─âsurile de siguran╚Ť─â pentru a lua în considerare cele mai recente tehnologii ╚Öi metode. V─â rug─âm s─â ave╚Ťi în vedere c─â, în ciuda eforturilor noastre, nici o m─âsur─â de precau╚Ťie nu este complet sigur─â sau imposibil de comb─âtut. V─â vom p─âstra datele personale pentru cât timp este necesar îndeplinirii scopurilor men╚Ťionate în politica de confiden╚Ťialitate si asa cum prevedea leagea. Vom actualiza datele regulat pentru a fi cât mai recente.

Modificarea Politicii de confiden╚Ťialitate

Ocazional, putem schimba aceast─â politic─â adaptând-o la cele mai noi tehnologii, practici industriale, cerin╚Ťe de reglementare sau în alte scopuri. O versiune valabil─â a politicii de confiden╚Ťialitate va fi publicat─â pe platformele noastre digitale. V─â sf─âtuim s─â monitoriza╚Ťi în mod regulat Politica de confiden╚Ťialitate, dac─â este necesar prin legea aplicabil─â, v─â vom cere consim╚Ť─âmântul înainte de a le schimba.

Confiden╚Ťialitate ╚Öi Cookie-uri

Datele personale ale utilizatorilor sunt un aspect pe care îl lu─âm foarte în serios. Trebuie s─â ne asigur─âm c─â toate cerin╚Ťele nu sunt doar respectate ci ╚Öi îndeplinite, deoarece suntem con╚Ötien╚Ťi de natura sensibil─â a acestui subiect.

În conformitate cu Legea privind protec╚Ťia datelor personale, administratorul magazinului online HAILACUMPARATURI.RO, LMV Media Srl, este obligat s─â protejeze datele personale ale utilizatorilor s─âi.

HAILACUMPARATURI.RO colecteaz─â urm─âtoarele date de la utilizat─âri în scopuri de afaceri:

Numele și prenumele; Adresa de livrare; Numele persoanei juridice (optional);

CUI PJ (optional); Adresa de e-mail (nume de utilizator); Parola în form─â criptat─â;
Num─ârul de telefon; Alte date introduse voluntar de c─âtre utilizator în formularele magazinului online; Alte date, pe care utilizatorul le introduce voluntar în informa╚Ťiile  contului.

Toate datele men╚Ťionate mai sus, cu excep╚Ťia cookie-urilor, sunt salvate permanent pe HAILACUMPARATURI.RO. Cookie-urile pentru sesiune sunt salvate în memoria serverului doar pentru durata vizitei ╚Öi sunt ╚Öterse dup─â o or─â de inactivitate, iar cookie-urile permanente sunt stocate pe calculatorul vizitatorului.

Implementarea Politicii de confiden╚Ťialitate

Compania LMV Media Srl a adoptat Regulamentele pentru protec╚Ťia datelor personale. To╚Ťi angaja╚Ťii companiei care intr─â în contact cu date personale cunosc con╚Ťinutul Regulamentelor pentru protec╚Ťia datelor personale.

 În╚Ötiin╚Ť─âri dup─â primirea comenzii

Experian╚Ťa voastr─â ca utilizatori este important─â pentru noi, astfel dup─â primirea comenzii, agentul nostru v─â va contacta pentru a verifica dac─â sunte╚Ťi satisf─âcu╚Ťi de achizi╚Ťie ╚Öi de produs. Dac─â dori╚Ťi, ve╚Ťi fi în╚Ötiin╚Ťa╚Ťi de agentul nostru de alte beneficii pe care le pute╚Ťi ob╚Ťine sau folosi atunci când facei cump─âr─âturi online. În acest caz, ve╚Ťi primi o în╚Ötiin╚Ťare electronic─â ╚Öi în╚Ötiin╚Ť─âri prin SMS la num─ârul de telefon ╚Öi adresa de email.

 Corectarea inexactit─â╚Ťilor din datele personale

Ave╚Ťi dreptul de a solicita o restric╚Ťie la prelucrarea datelor personale, ori de câte ori o solicita╚Ťi, de LMV Media Srl, în calitate de operator de date, atunci când:

Contrazice╚Ťi exactitatea datelor personale pentru o perioad─â de timp care permite operatorului s─â verifice exactitatea acestora;

Procesarea este ilegal─â ╚Öi se opune ╚Ötergerii datelor cu caracter personal ╚Öi, în schimb, necesit─â o restric╚Ťie la utilizarea acestora;

╚śtergerea tuturor datelor cu caracter personal dac─â presupunerile articolului 17 din Legea general─â privind protec╚Ťia datelor sunt îndeplinite, în special atunci când revoca╚Ťi acest consim╚Ť─âmânt pentru procesarea datelor personale.

Afi╚Öarea datelor personale într-o form─â structurat─â, utilizat─â pe scar─â larg─â ╚Öi care poate fi citit─â de programe, cu dreptul de a transmite aceste informa╚Ťii c─âtre un alt operator, f─âr─â ca administratorul original s─â fie împiedicat de acestea.

O decizie bazat─â exclusiv pe prelucrarea automat─â, inclusiv crearea de profiluri cu efecte legale în leg─âtur─â cu dvs. sau într-un mod similar, este afectat─â în mod semnificativ de dvs, cu condi╚Ťia ca ipotezele prev─âzute în articolul 22 din Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor s─â fie îndeplinite.

Proceduri pentru exercitarea drepturilor

Sunt con╚Ötient c─â toate cerin╚Ťele de mai sus cu privire la exercitarea drepturilor în leg─âtur─â cu datele personale pot fi adresate în scris operatorului, la urm─âtoarea adres─â: info@hailacumparaturi.ro Sunt con╚Ötient c─â, pentru identificarea corect─â în cazul exercit─ârii drepturilor privind datele personale, operatorul poate solicita informa╚Ťii suplimentare de la mine ╚Öi poate refuza s─â ac╚Ťioneze numai dac─â dovede╚Öte c─â nu m─â poate identifica în mod concret.

Oferte speciale

Ofertă
Nou

Pret special: 7500 Lei

Pret vechi: 11186 Lei

Ofertă
Nou

Pret special: 7800 Lei

Pret vechi: 10591 Lei

Ofertă
Nou

Pret special: 6300 Lei

Pret vechi: 8925 Lei

Ofertă
Nou
Ofertă
Nou

Pret special: 9200 Lei

Pret vechi: 13685 Lei

Ofertă
Nou

Pret special: 12900 Lei

Pret vechi: 17255 Lei

Ofertă
Nou

Pret special: 6900 Lei

Pret vechi: 11305 Lei

Ofertă
Nou

Pret special: 5500 Lei

Pret vechi: 8211 Lei